Note to myself

September 2018

 

Lieve Monique,

Eerlijk is eerlijk: ik had niet verwacht dat je het zou doen. Een hele maand vakantie, een maand andere dingen dan werk en écht geen klussen aannemen, hoe leuk ook. En je hebt ‘m ook volop benut, die lange, zonnige augustusmaand. Naast de gezinsvakantie ben je zelfs nog een paar dagen met je jongste zoon gaan kamperen om echt alles uit de zomer te halen.

Inmiddels ben je helemaal uitgerust en vol goede zin weer aan het werk. Er staan behoorlijk drukke maanden voor de deur, vol met fijne lopende projecten, maar ook met spannende nieuwe opdrachten. Geniet ervan! Maar neem ook af een toe een momentje om op te laden zodat je het beste van jezelf kunt blijven geven.

Misschien moet je van dit briefje aan jezelf een blog maken. Je kent immers genoeg ondernemers die vaak genoeg vergeten even een stapje terug te doen, uit te rusten en echt te zien wat ze allemaal voor mooie dingen doen. Jammer, dan kun je er ook niet van genieten. En misschien kun je het dan rond de kerstperiode in je E-Note zetten. Dat is echt zo’n tijd dat iedereen op zijn laatste benen loopt en de aanmoediging kan gebruiken het even wat rustiger aan te doen.

Lieve groet,

Monique

Een reactie plaatsen