Van goede voornemens naar doelen behalen

De jaarwisseling is altijd een mooi moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het nieuwe. Wat wil je in 2019 bereiken en waar ga je op letten oftewel: wat zijn je goede voornemens?

Welke ondernemer klinkt het niet bekend in de oren: ‘Dit jaar wil ik vier nieuwe opdrachtgevers’, ‘Komend jaar ga ik echt beginnen met bloggen’, ‘Nu wil ik de administratie écht op orde krijgen’. Maar het einde van januari is in zicht en de waan van de dag neemt het over. Hoe kun je dat dit jaar anders doen?

Om te beginnen: vraag jezelf eens af waarom het je nog niet eerder gelukt is je doelen te behalen. Zijn je plannen realistisch, of heb je misschien hulp van buitenaf nodig?

delegeren, goede voornemens, doelen behalen, doelstellingen, ondernemen, ondernemer, zzp, uitbesteden, virtual assistant

Albert Einstein heeft gelijk. Als je de dingen niet verandert, zul je ook geen andere resultaten behalen. Wat wil je veranderen? En welke werkzaamheden zijn hiervoor nodig? Kun je dat zelf doen, of is het beter om een aantal taken te delegeren?

Eelco de Boer heeft al 15 jaar lang ervaring met online ondernemen. Een van zijn gouden regels is dat je als ondernemer niet moet afwachten totdat er iets verandert, maar dat je zelf actie onderneemt om die verandering tot stand te brengen. Wil je groeien? Zonder delegeren geen groei. Sterker nog elke topondernemer ter wereld adviseert delegeren als je wilt groeien.

delegeren, uitbesteden, groei, ondernemen, ondernemer, zzp, virtual assistant

Bekijk de video (duur: 2 minuten)

Tijd voor actie!

Heb jij goede voornemens en ben je klaar voor een flink portie delegeren? Neem dan contact op.

Hoe dan ook: ik wens je een fantastisch mooi en succesvol jaar!

Een reactie plaatsen